Høje-Taastrup Kommune vinder årets Brolæggerpris 2017

Published date

Høje-Taastrup har fået et nyt byrum, som i den grad indbyder til at gøre ophold. Borgere har selv været med til at komme med forslag til projektet.

Stationsplads Hedehusenes godt 5.000 m2 er hovedsagelig belagt med teglklinker som reference til dengang, da lokale teglværker brugte Hedehusene Station til transport af deres produktion.

Juul|Frost Arkitekter har designet den nye stationsplads og P.P. Brolægning A/S har udført det prisvindende arbejde.

Prisen blev overrakt den 28. september på staionespladsen. "Tak til Høje-Taastrup Kommune og samarbejdspartnere for et fremragende forløb og samarbejde!", lyder det fra Juul|Frost på deres hjemmeside.

Prisen uddeles af Brolæggerlauget der siden 1986 har uddelt Brolæggerprisen til en bygherre, rådgiver, institution eller kommune, der har vist nytænkning og særlig idérigdom i forbindelse med et eller flere belægningsarbejder.

Læs mere her

Foto: Hedehusene Stationsplads © JUUL | FROST