Krook & Tjäder søger erfaren og kreativ landskabsarkitekt

Published date

Hos Arkitekterne Krook & Tjäder er de over 200 medarbejdere, der arbejder på vores kontorer i Göteborg, Stockholm, Malmö, Halmstad, Uppsala, Borås, Östersund og Oslo. De arbejder inden for alle grene af arkitekturen – arkitektur, byplanlægning, landskabs- og indretningsarkitektur samt produktdesign.

Deres virksomhed er præget af god stemning og dynamik, med mulighed for stor frihed og masser af ansvar. En fleksibel og åben arbejdsplads, hvor mennesket er i centrum. Hos dem er der altid store muligheder for både at skabe udvikling og selv blive udviklet.

Krook & Tjäder giver dig bl.a. mulighed for, at arbejde på mange spændende projekter og få direkte indflydelse på din arbejdssituation. De ser gerne, at brænder for design og formgivning, har baggrund i et internationelt miljø, og at du kan arbejde med 2D- og 3D-programmer i din formgivning. 

Krook & Tjäder er et af Sveriges største arkitektfirmaer og en af de toneangivende aktører inden for byplanlægning. De arbejder inden for alle grene af arkitekturen – arkitektur, byplanlægning, landskabs- og indretningsarkitektur, produktdesign samt som procespartner. Deres styrke ligger i det personlige møde, imødekommenhed og åbenhed. De skaber fornemmelsen af at være et lille, lokalt kontor, men har lige så mange muskler og muligheder som et stort firma. En unik kombination. Deres stærke teams i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund og Oslo giver geografisk spredning, kreativ mangfoldighed og en omfattende kompetencebank, hvilket sikrer høj kvalitet i forbindelse med både store og små projekter.

Ansøgning og CV sendes til jobbamalmo@krook.tjader.se.
Spørgsmål omkring stillingen kan stilles til HR-Chef Pernilla Obert Nielsen på mail eller telefon +46 (0)729-65 26 68. Samtaler afholdes løbende.

Læs mere om Krook & Tjäder.
Hele jobopslaget kan læses her.