Fremtidens stauder i byen

AKTUELT / 08.01.20

Foto: Kom med til arrangement om fremtidens stauder. Fotograf: Thomas Vejsnæs.

Kom med når Landskabsarkitekternes Forening, Danske Landskabsarkitekter og Forbundet Arkitekter og Designere inviterer til fyraftensarrangement med Jonny Bruce – gartner og skribent for Financial Times og Gardens Illustrated

Aftenens fokus vil være fremtidens stauder for fremtidens grønne og robuste bryum.

Udover at være fast skribent for Financial Times og Gardens Illustrated har Jonny Bruce, de seneste år været gartner på den berømte og unikke hollandske planteskole De Hessenhof. I de sidste 40 år har De Hessenhof opbygget et ry som leverandør af kvalitets stauder, og ofte med et udsædvenligt præg. Mens verden kæmper med at håndtere klimakrisen, forbliver gartneribranchen en stærk forurenende industri. Mange traditionelle planteskoler er lukket de seneste år, under pres fra større, mere kommercielle virksomheder, men De Hessenhof er forsat med at fremme en miljøvenlig metode. Med stigende miljøkrav og et behov for at bevare en diversitet i planter, er det vigtigt at støtte de uafhængige specialist planteskoler, der er med til at skubbe hele branchen mod mere robuste og mangfoldige beplantninger

På baggrund af deres mangeårige arbejde med planter, vil Jonny Bruce give os et indblik i en mangfoldig verden af stauder, som kan være med til at styrke fremtidens grønne områder.

Vi glæder os til en hyggelig faglig aften og til at fordybe os i hvad der kan blive fremtidens stauder.

Sprog: Engelsk.
Tid: Fredag d. 20. marts 2019 kl. 16.30-18.00.
Sted: Akademikernes Hus, Peter Bangsvej 30, 2000 Frederiksberg.
Pris: Arrangementet er gratis for medlemmer af FAOD, JA og Danske Landskabsarkitekter. Ikke medlemmer pris 150 kr.
Tilmelding: Senest d. 1. marts 2020 på billetto.dk – husk kun at tilmelde dig én gang, selvom du er medlem af flere foreninger.

 

Solrødgård Klima- og Miljøpark, Hillerød / GottliebPaludan Architects

Læs mere

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at benytte vores website accepterer du brugen af cookies.

Cookiepolitik >