Indsend din nominering til IFLAs Sir Geoffrey Jellicoe Award 2025

AKTUELT / 21.01.25

@ IFLA

The International Federation of Landscape Architects (IFLA) opfordrer til at indsende nomineringer til Sir Geoffrey Jellicoe Award, som er IFLA’s højeste hæder. Prisen gives årligt til levende landskabsarkitekter, hvis arbejde og resultater har haft en unik og varig indflydelse på samfundets velfærd, miljøet og fremme af landskabsarkitektur som profession. Prisen anerkender akademikere og praktikere med internationalt respekterede bidrag. Fristen er d. 31 januar. 2025

Nomineringer kan foretages af enhver person, uanset hvor i verden de befinder sig. Vi modtager også gerne nomineringer fra IFLA-medlemsorganisationer, delegerede, medlemmer og medlemmer af beslægtede faglige organisationer. Nomineringerne skal bestå af et kort brev på maks. tre sider, der beskriver kandidatens kvalifikationer, herunder et resumé af deres baggrund og resultater, professionelle arbejde og/eller undervisning og publikationer samt en gennemgang af kandidatens internationale bidrag.

Læs mere om hvordan du indsender en nominering her

Læs også om sidste års vinder, James Corner her
Læs om tidligere vindere her


Om Sir Geoffrey Jellicoe Award

IFLA Sir Geoffrey Jellicoe Award er den højeste hæder, som International Federation of Landscape Architects kan tildele en landskabsarkitekt. Prisen anerkender en levende landskabsarkitekt, hvis livsværk og bidrag har haft en unik og varig indflydelse på samfundets velfærd, miljøet og fremme af landskabsarkitektur som profession.

Prisen uddeles årligt til en akademiker, offentlig eller privat praktiker, hvis arbejde og resultater nyder international anerkendelse.

IFLA Sir Geoffrey Jellicoe Award blev lanceret i 2004 og blev oprindeligt uddelt hvert fjerde år, men siden 2011 er den blevet uddelt årligt.

Plads til eventyr - H. C. Andersens Hus og Have, Odense / MASU Planning

Læs mere

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at benytte vores website accepterer du brugen af cookies.

Cookiepolitik >