Årets sidste LANDSKAB

AKTUELT / 10.12.18

I dette tema-nummer kan du blive klogere på en række fredede værker og fredningsproblematikker

Året er ved at gå på held og den travle juletid er over os. LANDSKAB søger i årets sidste nummer for, at travlheden kan erstattes med noget mere fredeligt: fredning. Og så alligevel ikke. For som du kan læse i dette nummer, er fredning ikke altid uproblematisk.

Redaktøren Annemarie Lund introducerer temaet og problematikkerne i hendes leder, helt tilbage fra den første naturfredningslov i 1917. Liv Oustrup tager os fra A til Å i fredet landskabsarkitektur i Danmark, mens de øvrige forfattere folder en række fredninger og fredningsproblematikker ud. Thrainn Hauksson tager os med til Island, og fortæller om Saxhóll krateret.

Årets sidste LANDSKAB udkommer den 14. december. Indtil du modtager tidsskriftet, kan du herunder læse lederen og et kort resume:

LANDSKAB 8, 2018: Leder og resume

Gammel Jernbanevej, Valby / GHB Landskabsarkitekter

Læs mere

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at benytte vores website accepterer du brugen af cookies.

Cookiepolitik >