Kom med til webinar om urbane 'foodscapes'

AKTUELT / 05.04.21

Foto: Outsider a/s

Hvordan kan byrummets udformning tilskynde til sunde og bæredygtige madvaner? Det fortæller Gehl Architects og out-sider om på baggrund af projektet 'Shifting Urban Diets'

Gehl Architects arbejder på at designe en fremtid, hvor folks daglige adfærd bidrager positivt til klimaudfordringerne. Fødevareproduktion udgør selv 1/3 af den globale CO2 udledning. For at gøre det sunde og bæredygtige valg til det nemme valg, involverede projektet ‘Shifting Urban Diets’ unge, supermarkeder og lokale fødevarevirksomheder for at designe områder, der tilskynder til sunde og bæredygtige fødevarevalg.

På to lokationer i København har Gehl Architects i samarbejde med out-sider a/s i sommeren 2020 operationaliseret målene i ”Shifting Urban Diets” ved at skabe midlertidige områder, hvor unge kan mødes, socialisere, lære om plantebaserede fødevarer samt købe og udforske sundere madmuligheder.

Gehl Architects & out-sider vil gerne dele projektets interessante læringer på et webinar.

Sted: Online
Tid: Onsdag den 21. april, kl. 15.00 – 16.00
Tilmelding: Via dette link: https://tinyurl.com/ps68eses
Pris: Gratis

Værter:

Danske Landskabsarkitekters sekretariatsleder Lillan Thomsen byder indledningsvis velkommen til webinaret. Bemærk at en del af indholdet på webinaret vil være på engelsk.

Bagom projektet ‘Shifting Urban Diets’

Samarbejdspartnere i Climate KICs ‘Shifting Urban Diets’ inkluderer Københavns Kommune, EAT Foundation, World Resources Institute, Københavns Universitet og Potsdam Institute for Climate Impact Research. Projektet har til formål at oversætte EAT-Lancet Commission on Food, Planet and Health til lokale initiativer for at introducere folk til nye spisevaner.

Plads til bynatur – Skovbrynet Basecamp, Lyngby / Kragh & Berglund

Læs mere

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at benytte vores website accepterer du brugen af cookies.

Cookiepolitik >